Jótékonyság

“Mert amikor adunk, akkor kapunk…” (Assisi Szent Ferenc)

 

2015-ben a PHB Ethical Beauty megálmodói és alapítói létrehozták saját jótékonysági szervezetüket The OneLove Foundation néven az alább 4 filozófiai alapelv mentén: 


1) „The world has enough for everyone's need but not everyone's greed" - Gandhi

2) "It really boils down to this: that all life is interrelated." - Martin Luther King Jnr

3)  "The best businesses serve the communal Good" - Lao Tzu  

4) "For it is in giving that we receive" St. Francis of Assisi

 

Azért indítottuk el OneLove nevű jótékonysági szervezetünket, mert hiszünk abban, hogy mindennél fontosabb, hogy megosszuk, amink van, segítsünk másokon és vigyázzunk a Földre. Hisszük, hogy az Emberek, Állatok és a Föld mind kapcsolatban állunk egymással és függünk egymástól. Mindannyiunknak megvan a lehetősége, hogy változást hozzunk a világba és a legkisebb jócselekedet sem felesleges.

Szerencséseknek tartjuk magunkat, hogy családtagjainkkal közösen egy sikeres vállalkozást tudtunk felépíteni, ami minden nap arra inspirál bennünket, hogy másokkal is tegyünk jót, főként azokkal, akik kevésbé szerencsések vagy nem tudják megvédeni magukat. 2015-ben valóra váltottuk egy álmunkat, amiről előtte azt hittük, lehetetlen. A legtöbb vállalat azért támogat jótékony szervezeteket, hogy jobb fényben tűntesse fel magát a vásárlói előtt, ezzel szemben számunkra a megosztás és hála filozófiája maga az élet.

Amikor Ön PHB terméket vásárol, közvetlenül támogatja OneLove Alapítványunkat, ezáltal pozitív változást támogatva rászoruló emberek életében. Ez nem csak egy pénzügyi tranzakció, ez a szeretet és gondoskodás tranzakciója! Ön megkapja valamelyik csodálatos, kézzel készített termékünket, míg mi az Öntől kapott bevétellel olyan embereket és állatokat támogatunk, akiknek igazán nagy szükségük van a segítségünkre. Minden támogatás fontos és nemes célt szolgál, valódi segítséget nyújt a rászorulóknak.


Néhány a PHB Ethical Beauty és a The OneLove Alapítvány által támogatott ügy: