Regeneráló gélek

Gyógynövényes regeneráló gélek

A PHB Gyógynövényes regenaráló gélekben az Aloe Vera gyógyhatású tulajdonságait kombináljuk különféle esszenciális olajokkal, így egyénre szabott, hatékony gyógykezelést és szemmel látható pozitív eredményt nyújtanak a bőrápolás terén. A gélek gondosan, kézzel készülnek az Egyesült Királyságban és kizárólag a legtisztább természetes összetevőket tartalmazzák.

Az Aloe Vera többek között bőrgyógyító hatásáról ismert és évszázadok óta alkalmazzák a hagyományos gyógyászatban különböző bőrproblémák kezelésére, mint például ekcéma, pikkelysömör (psoriasis), akné, égési és egyéb felületi sérülésekre.
A „gyógynövények királynője”-ként is gyakran emlegetett növény aktív összetevők széles spektrumát tartalmazza; vitaminokat, ásványi anyagokat és esszenciális zsírsavakat, amelyek nélkülözhetetlenek a sérült bőr regenerálódásához.

A PHB termékei NEM tartalmazzák az alábbiakat:

Állati összetevők, Parabén, Mesterséges színezék és illatanyagok, Ásványi olajok, Pálmaolaj, Formaldehid, SLS, DEA, TEA, PEG, Alcohol (ethanol, ethyl alcohol, alcohol denat), Ftalátok, Fenoxietanol, Szilikon, Methylisothiazolinone

A PHB Ethical Beauty egy angol családi vállalkozás, mely profitjának 20%-át jótékony célra ajánlja fel.

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.